BIOGRAFIA


Walkin' Roots som un trio acústic format per Santi de Pablo a la guitarra, Juh Japleroots a la veu i ukelele, i David Vall a les percussions i bateria. 

 Walkin' Roots va neixer l'any 2015 fruit de la casualitat, que va unir als dos músics (Santi i Juh) en un projecte íntim i proper, però amb molta força escènica i musical.

 Darrerament hem ampliat la formació a trio, amb la incorporació de David Vall, la qual cosa ens dona molts més colors i noves sonoritats. 

Interpretem versions d'artistes emblemàtics d'estils com el Soul, el Blues, el Jazz.. noms com Robert Johnson, Nina Simone, Ray Charles, Janis Joplin, Amy Winehouse, Otis Redding, Tracy Chapman, Carole King... són alguns dels artistes que formen el nostre repertori, fent una passejada per les arrels de la música negra.

Al mes de Desembre del 2017 vam enregistrar 12 cançons que van ser un resum dels primers anys d'existència de Walkin' Roots.

A l'Abril del 2018 va sortir a la venda el nostre primer EP, que es diu ''OLD'' amb un total de 6 cançons sel·leccionades del nostre repertori en el que hi podreu escoltar, Soul, Jazz, Bossa, Blues... un bon resum de la essència de Walkin' Roots.

A l'Abril del 2019 vam publicar el nostre segon EP , que es diu ''BOOTS'' amb un aire més ''hippie'' i un recull de 6 cançons lleugerament més potents.

Som un grup que afortunadament podem dir que ''treballem bastant'', ja que des de 2015 hem realitzat més de 200 actuacions.

En les nostres actuacions, sempre hem tingut una gran acollida i una molt bona crítica tan per part del públic com dels organitzadors dels esdeveniments.

Hem arribat a actuar a llocs com el Hard Rock Café de Barcelona, el Festival de Blues de Benicàssim i vam participar i guanyar el Concurs de Blues de Lleida el 2018. 
Qui són els Walkin' Roots?


JUH JAPLEROOTS

(Veu i kazoo)

La Juh, qui ha estudiat música des dels cinc anys, sempre ha destacat per la seva potent veu, amb la qual ha participat professionalment en projectes de diferents estils, (MTKband, Big Band de Lleida, 7DRock, Cozmic Jet...) estant sempre activa musicalment en diferents formats. 

Imparteix classes de cant i de música.

La seva veu, tot i tenir un so molt personal, ha estat influenciada per grans dives de la música negra com poden ser Nina Simone, Aretha Franklin, Amy Winehouse, Janis Joplin...


SANTI DE PABLO

(Guitarra, percussió i veus)

El Santi, un músic conegut a Ponent, fa més de deu anys que es dedica a la música professionalment.

Al llarg dels anys ha actuat en diverses formacions musicals d'estils variats (La Fontana Band, Flai, Jack Reymond, Cia. Teatre Xip Xap, Orquestra L'Anònima, Hash, De Noche, Contraband..) 

Compagina les actuacions en directe amb l'ensenyança en diverses escoles de música on hi imparteix classes de guitarra, combo etc..

Ha estat molt influenciat per guitarristes de diversos estils però sobretot per Eric Clapton, Keith Richards, George Harrison...


DAVID VALL 

(Bateria i percussions vàries)

...