BIOGRAFIA

Walkin' Roots és un dúo acústic format per Santi de Pablo a la guitarra i Juh Japleroots a la veu.

W'R neix a Mollerussa l'any 2015 fruit de la casualitat, que uneix als dos músics locals en un projecte íntim i proper, però amb molta força escènica i musical.

Des d'aleshores han realitzat més de 100 actuacions, en les que sempre han tingut una gran acollida i una molt bona crítica tan per part del públic com dels organitzadors dels esdeveniments.

La idea principal és retre homenatge a les arrels de la música negra, interpretant els seus diversos estils com són el Jazz, el Blues, el Soul... així com qualsevol dels seus derivats.

Artistes emblemàtics d'aquests estils com són: Robert Johnson, Nina Simone, Ray Charles, Janis Joplin, Amy Winehouse, Otis Redding, Tracy Chapman, Carole King... són alguns dels artistes que formen el nostre repertori, fent una passejada per les arrels de la música negra.

Al mes de Desembre del 2017 vam enregistrar 12 cançons que serien un resum dels dos primers anys d'existència de Walkin' Roots.

A l'Abril del 2018 va sortir a la venda el nostre primer EP, que es diu ''OLD'' amb un total de 6 cançons sel·leccionades del nostre repertori en el que hi podreu escoltar, Soul, Jazz, Bossa, Blues... un bon resum de la essència de Walkin' Roots.

Al Març del 2019 tenim previst treure el nostre segon EP , que es diu ''BOOTS'' amb un aire més ''hippie'' i un recull de 6 cançons lleugerament més potents.Qui són els Walkin' Roots?


JUH JAPLEROOTS

(Veu, kazoo i percusions)

La Juh, qui ha estudiat música des dels cinc anys, va destacar més endavant per la seva potent veu, amb la qual ha participat professionalment de diversos projectes, (MTKband, Nameless Project, Big Band de Lleida...) estant sempre activa musicalment en diferents formats. 

Darrerament ha començat a impartir classes particulars de cant.

La seva veu, tot i tenir un so molt personal, ha estat influenciada per grans dives de la música negra com poden ser Nina Simone, Aretha Franklin, Amy Winehouse, Janis Joplin...

SANTI DE PABLO

(Guitarra, veus i loops)

El Santi, un músic conegut a Ponent, fa més de deu anys que es dedica a la música professionalment.

Al llarg dels anys ha actuat en diverses formacions musicals d'estils variats (Flai, Jack Reymond, Companyia Teatre Xip Xap, Orquestra L' Anònima, Hash..) 

Compagina les actuacions en directe amb l'ensenyança en diverses escoles municipals de música on hi imparteix classes de guitarra i combo.

Ha estat molt influenciat per guitarristes de diversos estils però sobretot per Eric Clapton, Keith Richards, George Harrison...