BIOGRAFIA

Walkin' Roots és un dúo acústic format per Santi de Pablo a la guitarra i Juh Japleroots a la veu.

W'R neix a Mollerussa l'any 2015 fruit de la casualitat, que uneix als dos músics locals en un projecte íntim i proper, però amb molta força escènica i musical.

Des d'aleshores han realitzat més de 150 actuacions, en les que sempre han tingut una gran acollida i una molt bona crítica tan per part del públic com dels organitzadors dels esdeveniments, arribant a actuar a llocs com el Hard Rock Café de Barcelona, el Festival de Blues de Benicàssim o guanyant el Concurs de Blues de Lleida el 2018.

La idea principal és retre homenatge a les arrels de la música negra, interpretant els seus diversos estils com són el Jazz, el Blues, el Soul... així com qualsevol dels seus derivats.

Artistes emblemàtics d'aquests estils com Robert Johnson, Nina Simone, Ray Charles, Janis Joplin, Amy Winehouse, Otis Redding, Tracy Chapman, Carole King... són alguns dels artistes que formen el nostre repertori, fent una passejada per les arrels de la música negra.

Al mes de Desembre del 2017 vam enregistrar 12 cançons que volen ser un resum dels dos primers anys d'existència de Walkin' Roots.

A l'Abril del 2018 va sortir a la venda el nostre primer EP, que es diu ''OLD'' amb un total de 6 cançons sel·leccionades del nostre repertori en el que hi podreu escoltar, Soul, Jazz, Bossa, Blues... un bon resum de la essència de Walkin' Roots.

A l'Abril del 2019 vam publicar el nostre segon EP , que es diu ''BOOTS'' amb un aire més ''hippie'' i un recull de 6 cançons lleugerament més potents.Qui són els Walkin' Roots?


JUH JAPLEROOTS

(Veu, kazoo i percussions)

La Juh, qui ha estudiat música des dels cinc anys, sempre ha destacat per la seva potent veu, amb la qual ha participat professionalment en projectes de diferents estils, (MTKband, Big Band de Lleida, 7DRock, Cozmic Jet...) estant sempre activa musicalment en diferents formats. 

Imparteix classes de cant i de música.

La seva veu, tot i tenir un so molt personal, ha estat influenciada per grans dives de la música negra com poden ser Nina Simone, Aretha Franklin, Amy Winehouse, Janis Joplin...

SANTI DE PABLO

(Guitarra, percussió i veus)

El Santi, un músic conegut a Ponent, fa més de deu anys que es dedica a la música professionalment.

Al llarg dels anys ha actuat en diverses formacions musicals d'estils variats (La Fontana Band, Flai, Jack Reymond, Cia. Teatre Xip Xap, Orquestra L'Anònima, Hash, De Noche, Contraband..) 

Compagina les actuacions en directe amb l'ensenyança en diverses escoles de música on hi imparteix classes de guitarra, combo etc..

Ha estat molt influenciat per guitarristes de diversos estils però sobretot per Eric Clapton, Keith Richards, George Harrison...